Sähköalan asennus- huolto- ja korjaustyöt

Ota yhteyttä

Teemme kaikki kiinteistöjen sähkötyöt ja -suunnittelut

Lue lisää

Tarjoamme erilaisia kytkimiä, rasioita ja valaisimia

Tutustu tuotteisiin

Rekrytointi


Työnjohtaja

Haemme sähkötyönjohtajaa vakituiseen, pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Valitulta henkilöltä odotetaan kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja johtamistaitoja, organisointitaitoja yhdistettynä laajojen kokonaisuuksien hallintaan, paineensietokykyä sekä tehtävään soveltuva sähkötekniikan ammattikorkeakoulututkintoa (insinööri tai teknikko).

Katsomme eduksi CAD suunnitteluohjelman sekä tarjouslaskennan perusteiden osaamista. Kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin asenne ja motivaatio palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Sujuvaa suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä B-ajokortti on välttämätön.
Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen, hyvät ja nykyaikaiset työvälineet, työterveyshuollon, itsenäisen työn sekä TES:n mukaisen palkan. Työssä on mahdollisuus kehittyä sähköalan ammattilaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Petri Lahtinen puh. 040 505 8030. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae mahdollisimman pian, työpaikkaa täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.3.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)assonant.fi otsikolla ”Työnjohtaja”. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Sähkömies

Haetaan itsenäiseen työhön pystyvää, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä sähköasentajaa sisäsähköasennuksiin ja huoltotöihin.

Edellytämme sähkövoimatekniikan ammatillista koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työn luonteen vuoksi myös B-ajokortti on välttämätön.

Yhteydenotot ja hakemukset sähköpostilla: rekrytointi(at)assonant.fi