Sähköalan asennus- huolto- ja korjaustyöt

Ota yhteyttä

Teemme kaikki kiinteistöjen sähkötyöt ja -suunnittelut

Lue lisää

Tarjoamme erilaisia kytkimiä, rasioita ja valaisimia

Tutustu tuotteisiin

Rekrytointi


Toimistotyöntekijä

Haemme toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolinen työkuva pitää sisällään mm. tilausten vastaanottamista sähköpostitse ja puhelimitse, työnjärjestelyä sähköasentajille, toimeksiantojen toteutusten seurantaa, valmiiden tilausten tarkistusta, laskutusta, asiakaskannan ylläpitoa, ostolaskujen tarkastusta, yhteydenpitoa sidosryhmiin, laskujen selvittelyä ja muita hallinnollisia työtehtäviä.

Valitulta henkilöltä odotamme kaupallista koulutusta, hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, hyvää IT-osaamista. Tampuurin ja toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta, englannin kielen osaamista sekä kokemusta vastaavista tehtävistä luetaan eduksi. Sujuvaa suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito on välttämätön.

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen, hyvät ja nykyaikaiset työvälineet, työterveyshuollon, itsenäisen työn sekä TES:n mukaisen palkan. Työtehtäviin perehdytetään kattavasti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10:00-12:00 Petri Lahtinen 040 505 8030. rekrytointi@assonant.fi

 

Sähkömies

Haetaan itsenäiseen työhön pystyvää, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä sähköasentajaa sisäsähköasennuksiin ja huoltotöihin sekä projektitöihin.

Edellytämme sähkövoimatekniikan ammatillista koulutusta sekä yli vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työn luonteen vuoksi myös B-ajokortti on välttämätön.

Yhteydenotot ja hakemukset sähköpostilla: rekrytointi(at)assonant.fi